€2,20

Rundersukade

Filter
9 producten
Sukadelap vanaf 100 gram
2,204,35
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei
Sukade 2 kg
37,80
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei
4,959,85
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei
Basic rundvleespakket 9 vierpersoons maaltijden / 4,5 kg
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei
Luxe rundvleespakket 2 pers. 10 tweeperoons maaltijden / 2,8 kg
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei

Rundersukade is de nieuwe biefstuk! Zo kopte Trouw alweer een aantal jaren geleden. Waarom is dat zo? Dat is heel simpel. Rundersukade heeft heel veel smaak, van zichzelf al. En als het stuk vlees goed wordt klaargemaakt, dan is het werkelijk onovertroffen vlees. De betere restaurants hebben rundersukade op de kaart staan, een stuk vlees dat voorheen alleen bekend was bij kenners. In de Verenigde Staten wordt uitgezeende rundersukade tot de top van de vleessoorten gerekend!

Wat is rundersukade?

Rundersukade wordt gesneden van de schouder. Het is mager rundvlees met een klein vetrandje. Midden door het vlees loopt een platte zeen. Wij hebben verschillende soorten rundersukade in het assortiment: kalfssukade en rundersukade van volwassen runderen. Deze laatste hebben we voor u van verschillende rassen: afkomstig van stevige Australische vleesrunderen, van Black Angus USA, of van Europese runderen. De Black-Angussukade is zo mals, die kan gewoon om-en-om in de pan als een biefstukje. Zelfs de zeen kunt u rustig opeten, daar is niks taais aan, zeker niet vergeleken bij een Europese sukade. Meerdanvlees.nl heeft niet alleen sukadelappen, maar ook rundersukade aan één stuk. Geen tijd heeft om de rundersukadelapjes te laten sudderen? Ja hoor – we hebben zelfs voorgegaarde rundersukadelappen in ons assortiment, zowel de traditionele als de natriumarme variant. Die zijn in een mum van tijd klaar.Snel of slow cooking? In het eerste geval haalt u de zeen weg, maar u laat het minuscule vetrandje nog even zitten. Dat komt de smaak van de rundersukade ten goede; als het vlees klaar is, dan kunt u dit alsnog wegsnijden. Rundersukade kunt u makkelijk bakken, stoven, sudderen, of gebruiken voor traditionele gerechten en basisproducten zoals bouillon en fond. Rundersukade is vlees dat heeft ‘gewerkt’ in het rund: het heeft bewogen, er zit een beetje vet in, en dit alles zorgt voor meer smaak. Met de juiste bereiding wordt uw rundersukade een onovertroffen, smakelijk gerecht!

Het gemak van meerdanvlees.nl

Als u uw rundersukade zelf bij ons in Enschede ophaalt, dan kunt u contant of met PIN betalen. Als u uw bestelling laat bezorgen op een willekeurig adres in Nederland of België, dan betaalt u slechts € 6,95 portokosten, ongeacht het gewicht. Bij hele zware bestellingen betaalt meerdanvlees.nl de extra portokosten. Onze rundersukades worden verzonden in EPS-kisten, speciaal ontwikkelde piepschuimdozen. Een laag Techni-Ice, speciaal voor de voedselindustrie ontwikkelde koelzakken met bevroren, niet-giftige gel, zorgen ervoor dat uw rundersukade koel blijft.