€14,70

Buikspek / Varkensbuik

Filter
3 producten
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei

Buikspek / varkensbuik

Meerdanvlees heeft een ruim aanbod aan verschillende soorten vlees die online eenvoudig te bestellen zijn. Zo hebben wij uniek buikspek / varkensbuik dat u op een voor u gewenst tijdstip in huis kunt hebben. Lees hieronder over deze overheerlijke stukken varkensspek.

Wat is varkensbuik?

Buikspek is het betere werk! Een hele varkensbuik kan wel acht pond wegen. Mooi doorregen vlees dat dient als basis voor o.a. buikspek. Door onze slagers netjes uitgebeend en eventueel ontdaan van de huid (zwoerd). Ontdek het zelf!

Buikspek of hele varkensbuik bereiden

Snijd er speklappen van, grill de buik in zijn geheel met een mooie rub op uw barbecue of ga voor een heerlijke varkensbuikrollade van het spit. U kunt er thuis ook babi pangang van maken; gevulde varkensbuik – ook een idee! Rol hem dan op en maak een prachtige rollade van gevulde varkensbuik. Deze kan overigens ook koud, als voorgerecht: gevulde varkensbuik, koud geserveerd. Kijk naar onze recepten voor een aantal mogelijkheden. Varkensbuik mag eigenlijk niet ontbreken bij uw diner of op uw BBQ-feest!

Buikspek bij Meerdanvlees

Bij Meerdanvlees hebben wij een ruim aanbod unieke stukken buikspek op voorraad. Van een hele varkensbuik tot aan kleinere stukken varkensspek. Gaat u voor een varkensbuik zonder been en zwoerd of voor de varkensbuik zonder been met zwoerd? Naast varkensbuik biedt Meerdanvlees ook andere heerlijke soorten buikspek, zoals gerookte spekblokjes (voordeelverpakking) en gerookt spek (gesneden).

Varkensbuik / buikspek kopen?

Bij Meerdanvlees kunt u eenvoudig een varkensbuik of ander buikspek bestellen. Bestel voor 12.00 uur, dan wordt het vlees dezelfde dag nog verzonden. Uw buikspek wordt verstuurd in onze speciale koeldoos, waarin het vlees tot wel 48 uur gekoeld blijft. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw vlees niet gekoeld overkomt.