Fricandeau

Geen producten gevonden

Er zijn geen producten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen.

Varkensfricandeau is mager varkensvlees. De meeste vleesliefhebber kennen het als broodbeleg, maar het wordt ook in grotere stukken gebraden en gegeten. Varkensfricandeau is vrij neutraal van smaak, en het doet denken aan de smaak van varkensrollade. U kunt varkensfricandeau op allerlei manieren bereiden: bakken, braden, grillen en stoven. Varkensfricandeau kan ook in blokjes en reepjes worden gesneden voor een fondue, steengrill of gourmet. Varkensfricandeau hoeft, in tegenstelling tot veel andere varkensvleessoorten, niet goed doorbakken te zijn: net als varkenshaas kan varkensfricandeau rosé gegeten worden.

Een boterham met varkensfricandeau

Proeft u onze eigengemaakte gebraden varkensfricandeau eens. Wij selecteren het vlees voor de varkensfricandeau zorgvuldig, we pekelen het zelf en onze slagers snijden het vakkundig flinterdun tot broodbeleg. U kunt het verschil echt proeven. En voor de calorische waarde hoeft u het ook niet te laten: één snee volkorenbrood heeft 75 kilocalorieën, een plakje varkensfricandeau van 15 gram slechts 20. Bij Meerdanvlees.nl koopt u eersteklas varkensfricandeau. U hoeft niet de deur uit, uw varkensfricandeau wordt gewoon bij u thuis bezorgd.

Varkensfricandeau in een mix-verpakking

Meerdanvlees.nl heeft voor u ook grotere stukken varkensfricandeau. Die zitten in een samengestelde verpakking met vier stukjes vlees van de hoogste kwaliteit. In elke mixverpakking vindt u een stukje varkensfricandeau, biefstuk, kipfilet en lamskotelet. Dit is een ideale hoeveelheid voor een persoon, te gebruiken voor op de fondue, de grill of de authentieke ‘grigliata mista di carne’, het gemengde gegrilde vlees. Onze mixverpakking is verkrijgbaar in 3 gewichten, Mocht u uw varkensfricandeau in grote hoeveelheden willen, neem dan contact met ons op!