€1,30

Karbonade & Koteletten

Filter
16 producten
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli
BBQ-pakket GOLD STANDARD 1 persoon / 380 gram
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli
BBQ-Pakket BUDGET 1 persoon / 400 gram
6,00
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli
Schouderkarbonade vers vanaf 200 gram
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli
Schouderkarbonade vanaf 125 gram
1,30
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli
Ribkarbonade vers vanaf 200 gram
2,55
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli
Ribkarbonade vanaf 125 gram
1,60
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli
Haaskarbonade vers vanaf 200 gram
2,60
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli
2,35
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli
BBQ-pakket NO GLUTEN 1 persoon / 400 gram
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli
Schoftkarbonade vanaf 125 gram
1,60
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli
Varkensvleespakket 10 vierpersoons maaltijden / 6,5 kg
82,60
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli
Haaskarbonade vanaf 125 gram
1,65
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli
Snelst mogelijke leverdatum do 29 juli

Bestaat er in de Hollandse keuken een traditioneler stukje vlees dan varkenskarbonade? Waarschijnlijk niet. We gebruiken het voor van alles – van, gewoon, met aardappelen en groenten voor onze dagelijkse kost, tot zelfs ontbeend voor de nasi- of bamischotel. Een varkenskarbonade is gesneden uit de ruggegraat van het varken, vanaf de schouder naar achteren. De wervel, het botje in de karbonade, verandert onderweg van vorm, en daarmee krijgt de karbonade ook steeds een andere naam: schoftkarbonade, hals- of nekkarbonade, schouderkarbonade, ribkarbonade. Bij Meerdanvlees.nl gebruiken we alleen zorgvuldig geselecteerde vrouwelijke varkens (zeugen). Alleen die voldoen aan de eisen die wij stellen aan smaak en vetgehalte.

Varkenskarbonades van Meerdanvlees.nl

Meerdanvlees.nl heeft diverse varkenskarbonades in het assortiment: pittig gekruide neklapjes bijvoorbeeld, dat is het beste deel van de nekkarbonade. Dit stukje vlees is speciaal bedoeld voor op de barbecue. Onze smakelijke ribkarbonade, mager en mooi stevig van structuur, die heeft het karakteristieke kromme botje. We hebben nog meer varkenskarbonades voor u, zoals de schoftkarbonade. Die lijkt sterk op een schouderkarbonade, maar met een subtielere structuur en een fijne smaak. Of natuurlijk de klassieke schouderkarbonade: een mooi doorregen stuk vlees dat u kunt bakken of lekker lang kunt laten sudderen.

Hoe maak ik mijn varkenskarbonade nog lekkerder?

Als u genoeg tijd heeft, kunt u uw varkenskarbonade ook marineren. De marinade een nachtje laten intrekken in de koelkasten uw varkenskarbonade wordt helemaal doordrongen van de heerlijke kruidensmaak. Of wilt u een keer op de buitenlandse toer? Probeer dan ons recept voor bigos, een traditionele Poolse stoofpot van zuurkool, witte kool en vlees. Onze varkenskarbonades zijn ideaal voor dit gerecht. Kijk op de receptenpagina!