Varkenshaas
De Nederlandse keuken kent vele toepassingen voor varkensvlees. Het is makkelijk te bereiden, kost niet veel en is vrij snel klaar. Dat zijn allemaal voordelen in onze snelle wereld. Varkenshaas is het beste deel van een varken. Het is de meest malse spier en bevindt zich in de rug van het varken. Onze varkenshaas is mals en lekker en voor vele doelen te gebruiken. Zo kunt u ze verwerken tot saté-spiesjes, u kunt ermee gourmetten, u kunt ze braden in de pan. Een bekend gerecht is varkenshaas ‘Orloff’, in roomsaus. Wij hebben vele soorten varkenshaas in ons assortiment, Meerdanvlees.nl heeft niet alleen de alledaagse soorten varkensvlees in huis.
Varkenshaas en aanverwante producten van Meerdanvlees.nl
Varkenshaas heeft een dik gedeelte (de kophaas), dat geleidelijk afloopt naar een smaller deel. Tijdens het braden moet u rekening houden met dit verschil in dikte, want dat leidt tot verschil in garingstijd. Van varkenshaas worden ook varkensoesters gesneden, ook wel varkensmedaillons genoemd.
Overige varkenshaasproducten
Meerdanvlees.nl heeft luxe gekruide spiezen van ossenhaas en varkenshaas, een Baskische pincho van varkenshaas, hele varkenshaas in zes gewichtsklassen van 160 tot 300 gram, gekruide varkenshaassatéstokjes, varkenshaasblokjes om zelf te rijgen, varkenshaasoester (in 4 gewichtsklassen), en ga zo maar door. We verkopen ook varkenskophaas, het dikste gedeelte van de varkenshaas, dat u meestal in de supermarkt niet onder ogen krijgt. Het is net zo mals als het andere gedeelte van de varkenshaas maar heeft een iets onregelmatige vorm. Daarom wordt het meestal niet in zijn geheel verkocht. Bij Meerdanvlees.nl kunt u al uw vlees online bestellen waaronder al dit heerlijke varkensvlees.