€9,00

Varkensrack

Filter
3 producten
Snelst mogelijke leverdatum do 01 juni
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei
Snelst mogelijke leverdatum woe 31 mei

Een varkensrack is een feestelijk stuk vlees. In zijn geheel kan het centraal op de dinertafel, waar de gastheer of -vrouw onder het toeziend oog van de genodigden de rack kan trancheren. Smakelijk vlees, ideaal voor bereiding in de oven. Het kan natuurlijk ook geportioneerd worden. Wat u dan krijgt zijn een soort karbonaadjes met een heel lang bot. Geinig voor een luxere barbecue!

De varkensracks van Meerdanvlees.nl

Wij hebben twee soorten varkensracks in ons assortiment:

  1. Gemarineerde varkensracks, geportioneerd en per twee verpakt en geprijsd;
  2. Speenvarkenracks, aan één stuk, gemarineerd of niet, naar wens.

Er zit een flink verschil tussen deze twee varkensrack. De gemarineerde varkensracks zijn onze French racked ribkarbonades. Deze zijn gemarineerd met het gepatenteerde Soft&Tender®-systeem, waarbij duizenden microscopisch kleine naaldjes de marinade tot diep in het vlees aanbrengen. Het vlees wordt hierdoor extra sappig en droogt bovendien, door de unieke samenstelling van de marinade, tijdens het verhitten nauwelijks uit. Deze varkensracks zijn ideaal voor in de pan of op de grill. Het botje dat eraan zit, is “gefrenched” zoals dat heet – deels schoongemaakt, zodat het vlees een ‘handvat’ krijgt. Zo wordt het presenteren van deze varkensracks een extra gezellige gebeurtenis!

Onze speenvarkenracks

Een speenvarken is een jong varken, dat gevoed is met melk. Het vlees van een speenvarken is blank en zeer mals. De smaak van speenvarkensvlees is dan ook subtieler dan ‘gewoon’ varkensvlees. Onze speenvarkenracks zijn ook anders gesneden dan onze gemarineerde varkensracks: Het zijn grotere stukken vlees, van ongeveer 1 kilo.

Varkensracks eenvoudig online bestellen bij Meerdanvlees.nl

Vlees bestellen kan gemakkelijk online! Als u vóór 12.00 uur uw varkensracks bestelt, dan worden ze de volgende dag geleverd op het door u aangegeven bezorgadres in Nederland en België. Ook als die volgende dag een zaterdag is. Bestellingen van vrijdag na 12.00 uur, zaterdag en zondag worden op dinsdag geleverd.