€4,45

Wild vlees & Exotisch vlees

Wild is tegenwoordig bijna het hele jaar verkrijgbaar. Veel dieren die vroeger alleen in het wild voorkwamen worden inmiddels ook gehouden op (vrijwel altijd biologische) wildfarms. Het wild heeft dezelfde eetgewoontes en vleeskwaliteit. Hun gezondheid wordt bovendien door modern management streng onder controle gehouden. Bekijk ons aanbod met wild vlees en exotisch vlees en bestel vandaag nog!

Filter
30 producten
Hertenbiefstuk vanaf 100 gram
4,458,90
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Hertenfilet vanaf 100 gram
7,5515,05
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Hazenbout 2 x 375 gram
16,85
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Wilde eendenfilet 2 x 90 gram
11,95
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Wildzwijnfilet vanaf 100 gram
6,5012,95
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Wildpoulet 1 kg
20,60
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Mix wildduo vanaf 160 gram
9,1011,40
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
20,60
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Kangoeroefilet 850 gram
27,10
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
9,25
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Hertensukade 600 gram
25,75
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Parelhoenfilet supreme 2 x 200 gram
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Kwartel panklaar 4 x 190 gram
20,00
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
19,40
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Hazenfilet 2 x 150 gram
19,90
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
39,70
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart
Hertencarpaccio 10 x 80 gram
49,30
Op voorraad
Snelst mogelijke leverdatum di 28 maart

Variatie aan de eettafel

Wild wordt vaak gezien als sjiek vlees, geschikt alleen voor een heel speciale gelegenheid, zoals Kerst. Niets is minder waar. Een hertenbiefstukje op zijn tijd is een welkome afwisseling op uw tafel.

Exotisch vlees

Naast wildspecialiteiten hebben wij in deze rubriek ook exotica. Hieronder valt bijvoorbeeld de kangoeroe, zeer ondergewaardeerd in Nederland, ondanks zijn verbruiksgemak en heerlijke smaak. Kangoeroe op de grill is in Australië een alledaags begrip.

Mals vlees van hoge kwaliteit

Vroeger werd nog wel eens beweerd dat wild “adelijk” moest zijn, oftewel lang afgehangen in kelders en keukens totdat het een bepaalde malsheid en smaak had bereikt. Deze nogal onprofessionele methode zorgde voor de nodige risico’s voor bacteriële infectie. Tegenwoordig wordt het wild bij poeliers en wildspecialisten precies op de juiste manier en tijd gerijpt, voor een goede smaak en malsheid, zonder dat de kwaliteit van het vlees in gevaar komt.

Heerlijke wildrecepten

Wildrecepten zijn er in overvloede, van hele snelle, tot authentieke slowcookinggerechten. Denk in het ene geval aan een à la minute gebakken hazenfilet, in het andere aan wildpeper, bijvoorbeeld. Heerlijk! Wild combineert erg goed met verse Provençaalse kruiden (op de grill), rode wijn en koekkruiden (voor de stoofpot), knolselderij, spruitjes, rode kool, appel, noten, gedroogd fruit.